В вашей корзине 0 товаров на общую сумму 0.00 грн

2010: друга одіссея

155.- грн
Цена и наличие могут отличаться
Автор: Кларк А.
Язык: Украинский
Страниц: 224
ISBN: 978-617-12-3361-4
Переплет: Твердый
Формат: 206х135
Голосов пока нет

Аннотация:

• Плануються до видання всі книжки тетралогії
• Велична космічна сага про людство, Всесвіт і диво розумного життя

Космічний корабель «Леонов» із радянсько-американським екіпажем вирушає в експедицію на Юпітер. Люди хочуть розгадати таємницю залишеного на орбіті «Діскавері»: від часу дивного зникнення космонавта Девіда Боумена минуло дев’ять років, і зараз екіпаж має нову мету — встановити контакт із артефактом, який дрейфує на орбіті планети-гіганта.

Дорогою їх випереджає китайський космічний корабель «Цянь», що зробив сенсаційне відкриття: на Європі існує життя! І був знищений через це… Екіпаж «Леонова» намагається врятувати «Діскавері», та згусток чистої енергії, на який інопланетяни перетворили Девіда Боумена, встигає повідомити людям, що вони мусять негайно покинути Юпітер…

Сер Артур Кларк — англійський письменник, науковець і винахідник, який є одним із «великої трійці» найвидатніших письменників-фантастів ХХ століття. Найбільшу славу він здобув після виходу культового фільму Стенлі Кубрика «2001: Космічна одіссея» — найкращої науково-фантастичної стрічки за всю історію Голлівуда. «2010: Друга одіссея», яку режисер Пітер Хаямс переніс на екрани, — продовження величної саги про людство і Всесвіт.